המשך לתשובה לומינרה חומר מילוי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/06/2017 | 12:23 | מאת: המשך ללומינרה

תודה על תגובתך אבל האם החומר הוא מוכר וטוב בשביל זויות פה ולחיים ? האם מאושר עי פדיאיי תודה לתשובתך

25/06/2017 | 13:10 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לומינרה אינו מאושר FDA

15/10/2018 | 16:53 | מאת: אתי

כמה זמן מחזיק החומצה לומינרהלשקעים מתחת לעניים ו אם רסטילן עדיף או גובדאם

לומינרה הוא חומר דליל יחסית אשר בדרך כלל בעל אפקטיביות קצרת מועד של חודשים בודדים. חומרים איכותיים יותר ומאושרי FDA כדוגמת רסטילן וג'ובידרם הנם עדיפים בהרבה, הן בהיבט התוצאה, הן בהיבט הבטיחוות והן בהיבט משך האפקטיביות, שעשוייה להגיע אף ל 12 עד 24 חודשים.

מנהל פורום מילוי קמטים