המסה של חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/06/2017 | 10:31 | מאת: מירון

שלום ד"ר לפני כמעט שישה חודשים עברתי מילוי בעצמות הלחיים הם טיפה נפוחות מידי לטעמי. רציתי לשאול אם אוכל להגיע אלייך לשקול המסה. שאלתי את הרופאה הקודמת שטיפלה בי היא באה בטענה שזה ימים גם את הקולגן הטבעי. למרות שהחומצה די בולטת ולא טבעית. אשמח אם יש לך דרך לעזור

20/06/2017 | 11:47 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

חומצה היאלורונית ניתנת להמסה כל עוד היא נמצאת מתחת לעור. אשמח לראותך ולטפל בך. חשוב לדעת איזו חומצה הוזרקה לך, כי הרגישות של מוצרים שונים לחומר שממיס אותם קצת שונה .

מנהל פורום מילוי קמטים