פילינג כימי עמוק חוזר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/05/2017 | 08:21 | מאת: איריס

שלום רב דר אני בת 55. עברתי פילינג כימי עמוק לפני חצי שנה במטרה למחיקת קמטים. אני ממש לא מרוצה. מתי אפשרי לבצע שוב את הפילינג. רוצה להגיע אלייך לייעוץ תודה רבה

16/05/2017 | 11:34 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ראשית, אין מניעה לבצע פילינג עמוק חוזר לאחר שהעור החלים לחלוטין. זה קורה בדרך כלל אחרי 3-6 חודשים. השאלה היחידה היא מדוע הטיפול הראשון לא הביא את הציפיה הרצויה? האם זה בגלל שהציפיות שלך גבוהות מדי או בגלל שהטיפול לא בוצע בצורה מספיק מקצועית? מניסיוני פילינ געמוק מוריד כ-90% מהכתמים וכ-80% מהקמטים בעור הפנים.

מנהל פורום מילוי קמטים