טיפול לפנים בת 54 רוצה המלצות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

13/05/2017 | 20:32 | מאת: ערב טוב

ערב טוב אני בת 54 הבנתי שצריך למרוח קרם הגנה לפנים מנזקי השמש האם הכוונה לקרם לחות או שצריך קרם הגנה ועל זה קרם לחות ועם כן תוכלי להמליץ לי על קרם הגנה עם מסננן גבוה אין לי מושג תודה רבה

16/05/2017 | 11:46 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קרם הגנה הוא מרכיב חשוב ביותר ברוטינת הטיפוח היומית. ניתן למרוח קרם הגנה ועליו קרם לחות. אפשר להשתמש בקרם לחות שמיכל מסנן קרינה. הכל תלוי בהעדפות האישיות. בכל מקרה כדאי שמסמן הקריה יהיה ברמה של 30 SPF לפחות. אני ממליצה על תכשירים של חברות גדולות וידועות שניתן לסמוך על בקרת האיכות שהתכשירים המיוצרים על ידם, עוברים

מנהל פורום מילוי קמטים