שאלה לגבי הסרת סירינגומה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/04/2017 | 17:25 | מאת: מישהו

שלום, בעשור האחרון התפתחו לי גידולי סירינגומה רבים באזור שמסביב לעיניים. לפני מספר שנים עשיתי טסט אצל פלסטיקאי, להסרת מספר קטן של גידולים בעזרת מחט חשמלית. בעקבות הצריבה החשמלית, התפתח גלד שחור, שנשר רק אחרי שבועיים (!), ולקחו עוד מספר חודשים עד שהעור מתחת לגלד חזר לצבע הטבעי של עור הפנים (בהתחלה היה אדמדם). האם יש היום טיפול מהיר יותר שהוא גם אפקטיבי? תודה רבה.

01/05/2017 | 09:53 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

סירינגומות הם גידולים שפירים של בלוטות הזיעה, אשר שכיחים בעור של העפעף התחתון. הסיבה לטיפול היא קוסמטית בלבד, הם לא מזיקים. הטיפול הוא על ידי צריבה, בכל שיטה. משך תהליך ההחלמה הוא אינדיווידואלי ותלוי בסוג העור. עור כהה מחלים הרבה יותר לאט מעור בהיר

מנהל פורום מילוי קמטים