הרמת חוטים בפנים משני צידי הסנטר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

11/03/2017 | 21:36 | מאת: דלית

ערב טוב אני בת 53 מעונינת לעושת הרמת חוטים משני צידי הסנטר יש לי בולודגים שמעתי שחוטים לא עושים את העבודה האם זה נכון

11/03/2017 | 21:40 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

החוטים בהחלט לא עושים תוצאה כמו של ניתוח הרמת פנים וחכן טיפול זה מיועד רק לאנשים בשלבי נפילה ראשוניים כשאין עדיין הצדקה להתערבות ניתוחית, או לאנשים שצריכים ניתוח, אך חוששים/לא רוצים/ לא יכולים לעבור ניתוח ומוכנים להסתפק בתוצאה שהיא פחות מניתוח. הניסיון שלי עם חוטים ( לאחר בחירה נכונה של מועמדים לטיפול זה)- שביעות רצון גבוהה.

מנהל פורום מילוי קמטים