מאוכזבת מפילינג פנול

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/03/2017 | 05:29 | מאת: בובי מרים

אין שום תוצאה לאחר הטיפול חוץ מעןגמת נפש ואכזבה נוראית והפנים שורפות ומגרדות ולא מצליחה להרדם בלילה נמצאת בחרדה בגלל הטיפול והתוצאה המאכזבת

10/03/2017 | 13:22 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

פילינג פנול המבוצע כהלכה עם תמיסה נכונה נחשב כטיפול בעל תוצאות הכי מדהימות לעור הפניים, למרות שכמו בכל טיפול ברפואה, הצוצאות שונות קצת ממטופלת למטופלת. עובדה זו נמצאת במרכז הקונצנזוס הרפואי מזה 100 שנה. הבעיה היא שמעט רופאים בעולם יודעים לעשות את הטיפול ושהטיפול כרוך בתקופת החלמה ארוכה למטופלת. התוצאות מדהימות תמיד!

מנהל פורום מילוי קמטים