גרנולומות סיליקון בין הגבות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/02/2017 | 13:36 | מאת: גרנולומות סיליקון

שלום לפני שנים הוזרק לי סיליקון בשני קמטים בין הגבות. מאז הופיעו שני גושים בולטים של סיליקון במקום שהיו הקמטים. זה מאוד מאוד מפריע. האם ניתן להמיס אותו על ידי סטרואידים או חומר אחר? האם יש פתרון שאינו כירורגי? הוצאה בניתוח תשאיר צלקת.

27/02/2017 | 12:27 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שגרנולומות של סיליקון קשות לטיפול, אם בהזרקות ואם בכירורגיה. כדאי לנשות להזריק סטרואידים לפני שמחליטים על כירורגיה, אבל דרוש יותרמטיפול הזרקה אחד ולא ניתן לנבא מה תהיה היעילות שלו.

27/02/2017 | 21:41 | מאת: גרנולומות סיליקון

תודה. האם את מבצעת עת הזרקת הסטרואידים?

מנהל פורום מילוי קמטים