קמטים חדשים בצידי השפתיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/02/2017 | 09:06 | מאת: רבקה

שלום רב, אני בת 36.5, שבוע שעבר נוכחתי בשני קמטים חדשים מצידי השפתיים יורדים בקו אלכסוני מעיין קמטי מריונטה. השאלה שלי ממה זה נובע?, שאר הפנים שלי נקיות מקמטים וזה ממש מכער. כמו כן, מה הטיפול המומלץ לכך ? בתודה מראש

19/02/2017 | 10:13 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קמטי מריונטה הן ביטוי לכוח המשיכה של כדור הארץ, הגורם לנפילה של הרקמות הרכות של הפנים. שלוש אפשרויות טיפול: 1. חומר מעלוי במקרים קלים 2. חוטים במקרים מתקדמים יותר 3. ניתוח הרמת פנים בשלב של נפילה חמורה לפי התיאור שלך וגילך, את שייכת לקבוצה הראשונה

19/02/2017 | 13:05 | מאת: רבקה

תודה רבה על המענה

מנהל פורום מילוי קמטים