שקיות תחת העיניים- הופיעו פתאום

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

14/02/2017 | 02:03 | מאת: בר

שלום רב, אילו בדיקות צריך לעשות לבירור הופעת שקיות תחת העיניים? לא שיניתי סוגי משחות ולא ידוע לי על אלרגיה שיש לי. האם מריחת משחת דרמקומבין תעזור?

14/02/2017 | 09:55 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שקיות מתחת לעיניים ללא תגובה של העור מעל (אודם, גירוי), מבטאות לרוב ביטוי של הצטברות נוזל לימפה או יציאה של שקיות שומן- שניהם ביטויים של שינויים תלוי גיל. אם יש תגובת גירוי מעל, מדובר בדרמטיטיס, דלקת עור, ועליך לגשת לרופא עור. אם הזרקת לאחרונה חומצה היאלורונית באזר או או באזור מוך אליו, תגשי לרופא שהזריק לך ושימיס חלק מהחומר שהוזרק

15/02/2017 | 03:46 | מאת: בר

תודה ד"ר לנדאו, האם ניתן ע"י טיפול תרופתי להעלים את הצטברות נוזל הלימפה או את שקיות השומן תחת העיניים?

מנהל פורום מילוי קמטים