בוטוקס- האם ניתן לעשות לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

12/02/2017 | 12:46 | מאת: יעל

שלום, אני בת 34 ונראה שאני צריכה להתחיל עם בוטוקס במצח ובצידי העיניים. בעוד כחצי שנה אני אמורה לעבור ניתוח בהרדמה מלאה. האם עדיף להתחיל עם הבוטוקס רק לאחר הניתוח? בנוסף,במצח יש לי קמטים עדינים שהם קבועים... שהם לא נעלמים ומופיעים רק בהבעה מסויימת, אלא כבר הפכו לקבועים. הבוטוקס לא יוכל להעלים אותם, נכון? והאם ניתן למלא בחומרי מילוי? ומה דעתך על ארג'ילין? האם הוא באמת יכול מעט לעזור קצת כתחליף לבוטוקס? תודה מראש

12/02/2017 | 13:34 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין שום בעיה לעשות בוטוקס חצי שנה לםני הניתוח. עד שתגיעי לניתוח, השפעתו ממילא תפוג. כדי להעלים קמטים עמוקים, יש לא פעם צורך לשלב בוטוקס עם חומר מילוי. ארג'ילין- לא ממש מפשיע על הקמטים ולכן הפופולאריות שלה בירדה משמעותית בעולם.

מנהל פורום מילוי קמטים