פילינג

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/02/2017 | 09:24 | מאת: דניאלה

שלום, הבנתי שקרם אדפרין עושה פילינג..., אני בת 37 בכל מקרה התחלתי להשתמש בקרם אדפרין מלפני שבועיים, לשיפור העור,אני שמה טיפה קרם ומעליו קרם לחות בלילה והתחיל להיות לי אודם באזור הסנטר האם זה תגובה רגילה או שצריך להפסיק קצת ולהמשיך מה עושים?

12/02/2017 | 13:38 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אדפרין מכיל חומר פעיל הדומה לרטין A ולכן יכול לשפר את איכות העור כשמשתמשים בו לתקופה ממושכת. הוא גם יכול לגרום לגירוי עור קל, ומכאן האדמומית. אני מציעה שתעשי הפסקה למספר ימים ואז תחדשי את המריחה שוב.

מנהל פורום מילוי קמטים