טיפול פרקשיונל- התיעצות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/02/2017 | 23:41 | מאת: לנה

שלום! ברצוני להתיעץ לגבי טיפול פרקשיונל , טכנולוגיה 3deep rf .אני בת 40, יש לי נקבוביות פעורות מאוד, קצת כתמים, קצת קמטוטים, צלקות פוסט אקנה. הקוסמטיקאית ממליצה מאוד וטוענת כי הטיפולים יהיו לי יעילים והתוצאות מדהימות. השאלה שלי היא האם אכן נמצאו הטיפולים האלה כיעילים, האם המכשיר הזה ספציפית נחשב לטוב, האם עושים את זה אצל קוסמטיקאית? מה התרחיש הגרוע שיכול לקרות ואיך הוא מטופל. תודה מראש.

05/02/2017 | 09:59 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא מכירה תוצאות מדהימות בנושא צלקות אקנה. מכשירי rf לא מורידים קמטים. מציעה שתבקשי לראות פצינטית שעברה טיפול זה - לא תמונות! שתוכלי להבין למה ניצן לצפות.

מנהל פורום מילוי קמטים