לייזר, מכשיר בייתי- האם מתאים לקרקפת

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/01/2017 | 12:13 | מאת: יעל

שלום ד"ר יש יש לי מכשיר לייזר בייתי לטיפול בעור הפנים שאמור לעזור קצת לאנטי אייג'ינג. אני משתמשת בו כמה פעמים בשבוע ועוברת על הפנים. יש לי שיער מאוד דליל ודק גנטית, אבל גם הרבה נשירה באמבטיה. החלטתי לנסות טיפול של שימוש במסרק לייזר. האם לפי דעתך אוכל להשתמש במכשיר שלייזר שאני משתמשת בו לפנים ולעבור על הקרקפת? או שזה מסוכן וחובה לרכוש בנפרד מסרק לייזר שמותאם לשיער? תודה מראש

23/01/2017 | 13:13 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לייזרים שונים עובדים על אורי גל שונים ולכן בעלי פעילות ביולוגית מגוונת. אני לא מכירה לייזר להצמחת שיער (לא בטוח שיש כזה אמיתי), אבל בכל מקרה את צריכה להיות משוכנעת שאורך הגל שבו את מטפלת להצערת הפנים מתאים לאורך הגל של לייזר להצמחת שיער.

מנהל פורום מילוי קמטים