סימני שינה בפנים מהשינה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

22/12/2016 | 17:11 | מאת: אא

אני בת 45 ולאחרונה כשאני קמה בבוקר משנת לילה לעיתים מופיעים בבוקר קמט/סימני שינה בפנים שנעלמים לאחר כמה שעות. מה ניתן לעשות בקשר לכך? האם יש קשר למריחת קרם לילה לפני השינה?

08/01/2017 | 15:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

קמטי שינה הן תופעה מוכרת היטב ומופיעה בכל גיל כתלות בתנוחת שינה. אך בעוד שבגיל צעיר, קמטי שינה נעלמים מיד לאחר ההתעוררות ושינוי תנוחה, בגיל מבוגר יותר, כשהאלסטיות של העור יורדת, קמטי שינה נראים לעין שעול ארוכות. מה ניתן לעשות? 1. לשנות את תנוחת הישנה. לנסות לישון על הגב ולא עם הפנים לכרית (יש כריות ששומרות על תנוחת שינה נכונה) 2. לשפר את האלסטיות של העור, על ידי ליחוח שלו, שימוש בקרם רטין A, טיפולי פילינ או לייזר.

מנהל פורום מילוי קמטים