גודש בחזה-

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

04/10/2009 | 09:31 | מאת: ויק

שלום ילדתי לפני 4 ימים ,מסיבות כאלו ואחרות לא הצלחתי להניק, לקחתי את הכדורים שמייבשים את החלב אך זה לא עזר גם השיטה של הכרוב לא ככ עוזרת האם יש משהו אלטרנטיבי שיוכל לסייע לי , אני ממש כאובה ולא יכולה לתפקד אודה לתשובתך המהירה

05/10/2009 | 09:50 | מאת: עדי דרור

ויק שלום. נשמע שכרגע הכאב נובע מכך שיש חלב בשד, והשד הופך לגדוש וכואב. אם זה המצב, ראשית בשביל להקל על הכאב תעסי בעדינות את השד תחת זרם של מים חמימים במקלחת. אם אכן יש לך חלב, יש נשים ששואבות , כשכל יום הן בהדרגה שואבות פחות ופחות וכך הגוף מפסיק באופן טבעי את ייצור החלב, זה לוקח מספר שבועות. יש אפשרות לגשת לטיפול הומיאופטי על מנת לייבש את החלב - אני לא בטוחה האם זה אפשרי כשאת במקביל נוטלת כדורים - צריך להתייעץ עם הומיאופט. מה שהייתי ממליצה לך בחום זה להתייעץ עם יועצת הנקה - אני בטוחה שהיא תדע לאבחן אם הכאב שלך נובע מגודש וגם תוכל להמליץ לך איך לפעול לייבוש. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה