בחילות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

01/10/2009 | 19:53 | מאת: דרדל

שלום.אני בת 39 בתחילת הריון שמונה שבועות בערך.סובלת מאוד מבחילות והקאות מרובות.נסיתי גינגר בכמוסות וטבליות מציצה וממש לא עוזר.עכשוי מנסה את הטבליות קוקולין.מבקשת ייעוץ והכוונה כלשהי לגבי טיפול שיקל ולו בקצת על הבחילות וההקאות שממש לא נותנות מנוח.אודה לך על תשובתך המהירה אני מיואשת.שנה טובה

04/10/2009 | 08:19 | מאת: עדי דרור

דרדל שלום, שתי אופציות מומלצות: טיפול בדיקור סיני - במצב כמו שאת מתארת יש צורך בשני טיפולים בשבוע לפחות בשבועיים הראשונים, לרב המטפל גם משאיר מגנט מודבק על נקודות שמסייעות לבחילה, מנסיוני - אחרי כל התכשירים והעצות - זה מה שהכי עוזר. אופציה נוספת, לגשת לטיפול אישי אצל הומיאופט קלאסי שיתאים לך רמדי אישית. אין מניעה לשלב בין הטיפולים. אשמח לסייע תרגישי טוב :) עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה