הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

27/09/2009 | 01:38 | מאת: סיוון

שלום אני רוצה לכנס להריון לכן הפסקתי לקחתי גלולות (מרסילון) שנטלתי למשך שנה , האם נטילת הגלולות ישפיע על כנסתי להריון ויעקב אותו???????

01/10/2009 | 15:27 | מאת: עדי דרור

סיוון שלום. לרב - נטילת גלולות לא מעכבת כניסה להריון. אני לא יודעת את גילך, האם היה לך מחזור תקין וסדיר לפני שנטלת גלולות, האם היו לך הריונות בעבר.... בכל אופן זכרי שעד טווח של שנה , נחשב נורמלי לחלוטין לכניסה להריון, כך שיתכן ויקח לך מספר חודשים בלי קשר לגלולות. אני ממליצה לך לנסות ולחכות למחזור או שניים ללא גלולות, על מנת לראות שהגוף מסתדר הורמונלית, לפני שמתחילים לנסות. במידה ותיתקלי בבעיה, אשמח לסייע בהצלחה :) עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה