דימום בהריון IVF שבוע 9

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

20/09/2009 | 20:50 | מאת: אנג'לה

אני בהריון IVF שבוע 9, עד סוף שבוע 7 הכל היה תקין ומתחילת שבוע 8 התחיל דימום בכמות קטנה מאוד (לא דם טרי), לפני יומיים בלילה קיבלתי דימום ממש חזק (דם טרי עם קרישי דם), הייתי במיון, הדופק של העובר היה תקין ואני הייתי יציבה לכן אמרו לי להיות שעתיים בהשגחה בבית החולים. אחרי שעתיים וחצי הדימום כמעט פסק, הדופק היה תקין ושחררו אותי הביתה למנוחה מוחלטת. מאז עברו יומיים, אני במנוחה ועדיין יש דימום בכמות מאוד קטנה. לפני החג ביום שישי פניתי למטפלת ברפואת צמחים יפה קליין מבני ברק. קיבלתי את הצמחים הבאים: מסטיק תימני, גינוסר ו-2 תמציות נגד התכווציות נשים ולעצירת דימום. שאלותי הן: 1. האם זה משתלב עם הטיפול התרופתי ההורמונלי שאני עדיין לוקחת (אסטרופם+אוטרוגסטן) 2. האם שימוש בתמציות בטוח לעובר (כולל כמות קטנה של אלכוהול) 3. לא מצאתי באינטרנט מידע על צמח גינוסר, מה אתה יודע עליו. האם זה בטוח במקרה שלי? 4. מסטיק תימני - האם זה בטוח בהריון? 5. האם החומר שממנו עשויות הקפסולות בטוח בהריון? שאלתי את כל השאלות האלו את המטפלת בצמחים יפה קליין (שממנה קניתי את התרופות) והיא ענתה לי שהכל בטוח בהריון, היא נותנת את זה לנשים כבר הרבה מאוד שנים. אני מכירה אותה גם הרבה שנים והיא עזרה לי ולמשפחתי כמה וכמה פעמים, אבל הפעם הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת. תודה מראש ושתהיה שנה טובה ומוצלחת. אנג'לה

21/09/2009 | 08:08 | מאת: עדי דרור

אנג'לה שלום. אני מטפלת באמצעות צמחי מרפא סיניים, אינני בקיאה בצמחים שנתנה לך המטפלת ולכן לצערי איני יכולה לענות לך. כעיקרון, נשמע נכון במצב כזה לתת פורמולה תומכת ומפסיקת דימום, האלכוהול והחומר של הקפסולות לא אמורים להוות בעיה. אני מצרפת לינק לפורום של תרופות וצמחים - אולי שם ידעו לענות לך. בהצלחה עדי http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1864,m-Doctors,a-Forums.html

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה