טראומיל כהכנה ללידה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

15/09/2009 | 19:20 | מאת: פאני

שלום רב, לאחר התיעצות עם אשת מקצוע שטיפלה בי בעבר התחלתי לקחת טיפות טראומיל כהכנה ללידה, ונאמר לי גם לקחת אותן במהלך הלידה ולאחריה. רציתי לדעת האם יש לטראומיל גם אפקט נפשי? האם ניתן להשתמש במקביל ברסקיו רמדי בזמן הלידה, או שאין צורך או שזה פעולות סותרות? תודה מראש,

19/09/2009 | 14:06 | מאת: עדי דרור

פאני שלום. לא ברור לי למה המליצה לך המטפלת דווקא על טראומיל והאם היא הומיאופטית. כיוון שהיא מכירה אותך וטיפלה בך, חכול להיות שהמלצתה מצויינת בשבילך - קשה לי ללא פרטים לחוות דעה, למיטב ידיעתי זו לא המלצה מאוד נפוצה אך היא אפשרית. לגבי שילוב של טראומיל עם רסקיו - אני אישית משתדלת לא לערבב מוצרים הומיאופטיים עם שיטות אחרות , אבל אני ממליצה לך בחום להתייעץ עם הומיאופט או עם בית מרקחת הומיאופטי -אני בטוחה שהם יענו לך בשמחה - יש את בית מרקחת בר אילן ברעננה, הנשיא - ברחובות, נאות שושנים בחולון ועוד. לידה קלה ושנה טובה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה