אלרגיה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

25/08/2009 | 18:22 | מאת: מימי

שלום יש לי חתול אני יודעת שאני אלרגית אליו ולאבקנים לאחרונה גם כי עברנו לדירה עם שדה בחוץ וגם בגלל החתול כנראה יש לי אלרגיה קשה של דמעות בעיניים ועיניים נפוחות, הרגשת גרד בפנים ובגרון ועיטושים בלתי פוסקים האם זה מזיק לתינוק? והאם מותר לקחת פניסטיל טיפות? ומה המינון שמותר?

28/08/2009 | 22:19 | מאת: עדי דרור

מימי שלום. לגבי פניסטיל - זהו פורום רפואה משלימה, אינני מוסמכת להמלית לך על תרופות, את יכולה להתקשר ל"הריופון" באסף הרופא, זהו שירות טלפוני בעלות סמלית שנותן מידע לגבי נטילת תרופות ותכשירים בהריון. טיפול בדיקור + פורמולת צמחי מרפא נותנים לרב הקלה תוך זמן קצר - אני ממליצה בחום. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה