חיידק בקיבה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

04/08/2009 | 16:00 | מאת: רחל ו.

שלום, אני בהריון שבוע 8, אני סובלת כבר 3 חודשים בערך מכאבי בטן, נפיחות של ב\הבטן לגודל לא נורמלי בכלל ולתחושת מליאות כאילו טרפתי את כל העולם ואין לי יותר מקום להכניס דבר, בהתחלה לא הבנתי שזאת בעיה שאני צריכה לפנות לרופאת משפחה לאחר חודש וחצי של סבל הלכתי לרופאת משפחה והיא אמרה שיש לי חשש לחיידק בקיבה, שלחה אותי לביקת נשיפה אך לא עשיתי אותה כי שבוע לפני הטיפול אסור לקחת כדורים לקיבה ומרב שסבלתי העדפתי לדחות את הבדיקה אך התברר לי שאני בהריון, אני לא יודעת מה לעשות אני ממש מיואשת מהבטן היא נפוחה כאילו אני בחודש רביעי וזה מצב לא נעים לי, מה אני יכולה לקחת בזמן ההריון נגד החיידק, כרגע אני בטיפול נטורופתיה בגלל בעיית גירוד בעור הרופא מודע לבעיות שלי, הוא מנע ממני לאכול דברים מסויימים ובמקביל הרכיב לי תפריט יומי יש פיתרון נוסף שיכול להקל על הכאבים והנפיחות שיש לי?

04/08/2009 | 21:35 | מאת: עדי דרור

רחל שלום. ראשית, טוב מאוד שאת כבר בטיפול נטורופטי, זה אמור לסייע בפתרון הבעיה. אני ממליצה לך בחום לשלב טיפול של רפואה סינית (דיקור ובמידת הצורך צמחי מרפא), אנחנו רואים תוצאות מצויינות במצבים של חיידק בקיבה. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה