דיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

01/08/2009 | 23:24 | מאת: מלי

שלום!אני אחרי הפלות ושמתי שיש טיפולים של דיקור סיני שעוזרים ומחזקים את הגוף והרחם לפני הריון .האם זה מומלץ?האם זה טוב גם בטרימסטר הראשון והוא יש אפשרות להמליץ לי על מקום במרכז או השרון אני פשוט לא יודעת למי לפנות.תודה

02/08/2009 | 08:13 | מאת: עדי דרור

מלי שלום. אכן אפשרי לחזק את הגוף לקראת ההריון, וחשוב לא פחות לתמוך בגוף בזמן ההריון ולנסות למנוע הפלה נוספת. על פי רב הטיפול יכלול בנוסף לדיקור גם צמחי מרפא. אפשרויות טיפול - באזור המרכז - קרן זליכה, באזור השרון - גל חרות, אני מטפלת בבי"ח אסף הרופא - מרפאת שיר"ם (08-9779931) וברחובות. בהצלחה :) עדי

30/08/2009 | 23:01 | מאת: מאור

אני טופלתי אצל מדקר מעולה ברעננה ובעזרת הטיפול , נכנסתי להריון. כנ"ל גם חברה שלי. כעת אני בהריון שני, בגיל 43. ללא שום טיפולים הורמונלים. רק דיקור וביו אנרגיה. קוראים לו ד"ר ויטלי 0544342027

02/01/2010 | 00:42 | מאת: יורם גני

למלי שלום, כמרפא בגישת הביורגונומי, הסיבה העיקרית לקושי להכנס להריון קשורה למדד שאיננו מוכר ואין התיחסות אליו ברפואה המקובלת, מדד של רמת אנרגיה בגוף. בטיפול זה ישנה התיחסות לגורם חשוב זה, האנרגיה בגופך עולה והסיכוי לסיום מוצלח של ההריון, גדל בהרבה. החזקת ההריון תלויה בעיקר ברמת האנרגיה בגוף האשה. בבדיקה מרחוק שאפשרית בביורגונומי, אני מוצא שרמת האנרגיה בגופך נמוכה מידי בשנתיים האחרונות וזהו הגורם בעיקרי להפלות. אמליץ לחזק את גופך בטיפול הביורגונומי, שאודותיו את יכולה לקרא באתר: http://www.biorgonomy.com לכל שאלה תעני ברצון. בברכה, יורם

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה