ויטמנים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

26/07/2009 | 10:48 | מאת: אירית

אני בשבוע ה-8 ומקיאה כמעט בלי הפסקה. לא מסוגלת לאכול הרבה, האם יש ויטמנים אותם אוכל לקחת לפחות עד לחלוף ההקאות ?

27/07/2009 | 21:51 | מאת: עדי דרור

אירית שלום, רב הסיכויים שגם ויטמינם בכדורים לא יספגו כמו שצריך בגלל ההקאות... מה שכדאי זה לנסות ולטפל בעניין ההקאות: יש נשים שויטמין B6 מסייע להן בהפחתת הבחילות וההקאות, יש נשים שכדורים של ג'ינג'ר או חליטות של ג'ינג'ר עוזרים להן, יש מוצר הומיאופטי שנקרא "קוקולין" של חברת BOIRON, דיקור סיני מסייע מאוד במצבים כאלו, רצוי בתדירות של שני טיפולים בשבוע למספר שבועות. במקביל חשוב לוודא שאינך אנמית ואם כן לקחת תוספים של ברזל ו/או b12, חשוב לקחת חומצה פולית ואת יכולה לקחת מולטיויטמין שמותאם לנשים בהריון וכולל בתוכו ויטמינים שונים שחשובים במהלך ההריון. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה