תה לימונית ואחרים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

17/07/2009 | 18:04 | מאת: יפעת

היי, רציתי לדעת האם אפשר לשתות תה צמחים לימונית בזמן הריון? האם יש עוד סוגי תה צמחים שמומלץ? תודה

18/07/2009 | 22:25 | מאת: עדי דרור

אין מניעה לשתות תה לימונית בהריון. כל חליטות הצמחים הנפוצות - נענע, לואיזה, לימונית, תפוח, פירות יער - הן בטוחות לחלוטין בזמן הריון. אפשר לשתות תה סירפד - ידוע כמחזק ברזל ומשתן - שני דברים מצויינים בזמן הריון. חליטות כגון פטרוזיליה, קורנית ורוזמרין - אסורות בהריון

20/12/2009 | 20:05 | מאת: סוניה

שלום מצאתי המון דעות סותרות לגבי תה צמחים בהריון באינטרנט. מצאתי למשל אזהרה מפורשת לגבי מליסה אבל מצד שני נאמר שהיא מרגיעה בעדינות ואני מאוד זקוקה לזה כרגע, ב1/3 הראשון. האם צמחים שהמצוינים למעלה בטוחים לשתיה בצורת תה כמה פעמים ביום?

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה