שאלה דחופה בעניין הרניקה לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

09/06/2009 | 13:57 | מאת: אדוה

שואלת עבור חברה שילדה ביום ראשון בבוקר בקיסרי ויש לה קרישיות יתר. האם ניתן להשתמש בהרניקה. איך אוכל לברר אם הוא מכיל ויטמים K שאסור עליה? המון תודה

09/06/2009 | 15:46 | מאת: עדי דרור

אדוה שלום. ארניקה משמשת למצבים בהם אין פצע פתוח, היא לא הבחירה המומלצת כשיש חתך, אלא אם כן משתמשים בה בשימוש פנימי - בבליעה. מה שאפשר במקום זה משחת קלנדולה, אפשר משחה שעשויה משמנים ארומטיים ספציפיים, אפשר למרוח דבש. לבית מרקחת זילי אורבך בתל אביב יש משחה טובה לתפרים, לאלון שור - מטפל בארומתרפיה מיהוד יש משחה מעולה לתפרים , טלפון - 0507525570 אני משערת שבכל בית מרקחת הומיאופטי תוכלי למצוא משחה הומיאופטית יעודית לתפרים, יש את בית מרקחת בר אילן ברעננה, הנשיא - ברחובות , ועוד רבים. אם את לא מוצאת, כתבי לי באיזה אזור את ואפנה אותך בהתאם. ליתר ביטחון - צייני את עניין קרישיות היתר כשאת רוכשת את המשחה. עדי.

09/06/2009 | 18:29 | מאת: אדוה

הדבר היחיד שיכול להפריע ללקיחה של הארניקה, הוא אם הארניקה מכילה ויטמין K כיצד אני יכולה לברר את הנושא? המון תודה על התגובה המהירה

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה