כאבי מחזור חזקים שבוע 30

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/12/2013 | 22:30 | מאת: שיר

שלום,אני מטופלת במרפאה להריון בסיכון בעקבות דינאמיקה של צוואר הרחם ובבדיקה האחרונה לפני כ3 ימים הובחן אורך צוואר של 13 מ"מ . לפני כשבועיים התקינו לי התקן פסרי היות ווהלידה הראשונה שלי הייתה בשבוע 34 . היום הרגשתי כאבי מחזור חזקים בבטן התחתונה למרות שאני לוקחת פרסולאט... האם אני צריכה לדאוג ולגשת למיון או שאני ימתין לבדיקה מחר אצל רופאת הנשים שלי?

שלום אינני רופאה ולכן אני ממליצה לך לפנות לרופא המופל שינחה אותך בנדון שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה