חברתי בהריון והובחן חיידק בקיבה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

08/10/2013 | 22:02 | מאת: דובי

חברתי בהריון שבוע 10 , יש לה כאבי בטן עזים ובילתי ניתנים לעצירה בשום דרך, הובחן החיידק ליפני כ4 חודשים בערך עברה טיפול של אנטביוטיקה ולאחר חודשיים גילינו את ההריון , הרופאים אמרו שכנראה שהכאבים מההריון , היום ההינו אצל רופא נשים הכל תקין עם ההריון אבל הכאבים עדיין עזים , הרופא נשים אמר שהכאבים לא מההריון שזה משהו אחר ונתן הפניה למיון במאיר כפר סבא , שם כמובן רק נותנים משכח כאבים שלא עוזר ואינפוזיה ואז משחררים למרות שיש עדיין כאבים מה עלינו לעשות כדי למצוא את הבעיה תודה . נ"ב . היינו כבר 4 פעמים בבית חולים מאיר ולא מצאו מה לעשות , רק משכח ואינפוזיה ולשחרר .

שלום לפי מה שאת אומרת אובחן שיש חיידק בקיבה אז כנראה שזו הבעיה בזמן הריון קצת יותר בעייתי לטפלאבל הייתי ממליצה על שינוי תזונתי לקחת פרוביוטיקה ולנסות לשלב טיפולים בגיקור שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה