בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

11/05/2009 | 09:10 | מאת: אני

האמת שחיפשתי בגוגל וקראתי את זה באחד מהאתרים .ברצוני לשאול אותך שאלה נוספת לגביי תוסף ויטמין Cוסידן האם יש לך המלצה מסויימת ?האם אפשר לקחת את זה בנוסף לכלורופיל או שישנם תופעות לוואי. תודה מראש אני.

12/05/2009 | 22:18 | מאת: עדי דרור

אין לי המלצה מסויימת. זה לא אמור להתנגש עם הכלורופיל, אני חיבת לציין שאני לא בעד לקחת תוספי מזון ללא יעוץ פרטני. יש תוספים "תמימים" שלאדם מסויים , עם בעיות בריאותיות או רגישויות לא יתאימו, ולעיתים יש נטיה לקחת תוספים מיותרים. אני ממליצה לך לגשת ליעוץ חד פעמי אצל נטורופת לגבי התוספים השונים, יתכן ובדגשים קלים בתזונה שלך תוכלי להימנע מחלק מהתוספים. בברכה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה