בלוטת התריס וחיידק קולי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

03/10/2013 | 21:17 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע עשירי, אחרי שתי הפלות וללא ילדים. 1. בבדיקות דם התגלה כי בלוטת התריס ביתר פעילות- לפני שבועיים התוצאה היתה 0.32 כשהמינימום הוא 0.5 והשבוע 0.4 - האם ניתן להגיד שיש שיפור - להמשיך מעקב? 2.הערב הודיעו לי שיש זיהום של חיידק קולי במי הברז אצלנו במושב, אני שותה מים מבקבוקי מים מינרליים, אך שוטפת את הפירות והירקות, ומצחצחת שיניים 3 פעמים ביום, וקיבלתי את ההודעה מאוחר, האם יש סכנה? מה ניתן לעשות?

שלום עדיף שתתיעצי עם הרופא המטפל שלך לך וממליצה לך לשלב טיפולים בדיקור שיכולים מאוד לעזור באיזון הבלוטה שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה