בחילות בשבוע שישי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

30/07/2013 | 11:43 | מאת: שרי

שלום רב אני בשבוע שישי, סובלת כל היום מבחילות בבוקר מקיאה באופן קבוע, שאר היום מתאפקת שלא להקיא לא אוכלת כמעט כלום למעט לחם עם גבינה, כי הכל מגעיל אותי לא יכולה לראות אוכל מבושל ניסיתי גינג'יר וזה רק עשה לי עוד יותר בחילה לפעמים קצת תה עם נענע מרגיע אותי מה עושים, איך מתפקדים כך ? חוששת לקחת פרמין כי אומרים שזה לא טוב לקחת תרופות בהריון הצילו.

שלום וברכה ראשית לרפואה הסינית יש יכולות עצומות בהקלה בתסמינים הללו רק חשוב שתלכי למישהו מוסמך שיודע מה הוא עושה !! יש נקודת דיקור שנמצאת במרחק שלוש אצבעות ממפרק כף היד בצד הפנימי שלה באמצע בין שתי הגידים תלחצי עליה כל הזדמנות שיש לך היא מקלה משמעותית על הבחילות תשתדלי לשתות המון מים ולאכול פריחיות אורז/אורז/ לחם כדי שיספחו את המיצי קיבה נסי להתחיל את הבוקר עם כוס מים ולימון על קיבה ריקה ואם את ממש סובלת אז אל תהססי לקחת את הפרמין הוא לא מזיק להריון אירת לא היו מציעים אותו שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב בכל עזרה נוספת את מוזמנת לפנות אלי רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה