תמצית כלורופיל בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

10/05/2009 | 10:08 | מאת: אני

שלום אני בהריון ראשון חודש שישי לאחרונה שמעתי על נפלאות תמצית הכלורופיל הייתי רוצה לדעת האם הוא מותר לנשים בהריון ואם כן על איזה סוג את ממליצה ?מבדיקה שערכתי באינטרנט היה כתוב שזה לא ממולץ לנשים בהריון או מניקות אך אשמח לקבל חוות דעת מקצועית תודה ויום נפלא

10/05/2009 | 20:16 | מאת: עדי דרור

שלום לאני. למיטב ידיעתי תמצית כלורופיל היא מוצר מצויין לשימוש בהריון. אשמח אם תאמרי לי איפה בדיוק קראת אחרת, על מנת שאוכל לבדוק. יש הרבה מוצרים - אפילו כאלו שמיועדים להריון - שבאופן אוטומטי כתוב על התווית שלהם שהם אסורים לשימוש בהריון והנקה.... שני מוצרים טובים שאני יכולה להמליץ עליהם הם - תמצית כוריל של נייצ'רס סנשיין (NSP) ו - EVER GREEN של סנריידר. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה