היפוך עובר ותה עלי פטל

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

07/02/2013 | 15:09 | מאת: נטע

שלום, אני בשבוע 36-37 והילדה טרם החליטה להתהפך. האם תה מעלי תה יכול לעזור/להזיק? אנחנו מתחילים גם טיפול סיני (מוקסות) אבל המטפלת לא שמעה על השפעה/קשר בין שני הדברים. אציין כי מתחילת ההריון הבטן שלי מתוחה וקשה, אולי קשה לה להסתובב ? תודה

נטע שלום גם אני לא שמעתי על קשר בין היםוך עובר לעלי פטל את החליטה שותים על מנת להכין את הרחם ללידה ולרכך אותו אני ממליצה בחום על טיפולים ברפואה סינית להיפוך שיהיה בהצלחה

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה