שמן עץ התה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

25/11/2012 | 12:48 | מאת: שושה

שלום, רציתי לדעת האם מותר להמשיך להשתמש בשמן עץ התה נגד פטריות ודלקות בנרתיק. הייתי משתמשת עד עכשיו באופן קבוע כל יום 3 טיפות על התחתון וזה ממש עזר לי. האם אפשר להמשיך בהריון? אציין כי אני ממש בתחילתו. תודה

שלום בשלב זה של ההריון לא מומלץ להשתמש בשמנים אתרים מכיוון שאנו לא רוצים להתערב בתהליך ההריון והשמנים האתרים הם נדיפים ונספגים במחזור הדם ולכן חוצים שיליה הייתי ממליצה רק מהטרימסטר השני וגם זה במינון מופחת ממה שהיית משתמשת או פשוט למהול את השמן שיהיה בשעה טובה ובהצלחה רחלי

03/12/2012 | 16:49 | מאת: שושה

הבנתי שהוא בטוח בהריון וגם מחטא רב עוצמה- האם ניתן להשתמש בו במקום שמן עץ התה? תודה רבה

17/12/2012 | 08:40 | מאת: גלי

אני מהשליש השני ניסיתי שמן שנקרא אורגנו פראי לטיפול בפיטריה (למעשה מגיע בצורת כמוסות. של סולגאר). אצלי זה עזר אני נמנעת כמה שיותר משימוש באנטיביוטיקה לא רק במהלך ההריון אלא בכלל.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה