דימומים בשבוע 4- של הריון IVF

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

18/11/2012 | 11:01 | מאת: עומר

שלום רב, לפני שבוע גיליתי אני בהריון ועשיתי כבר שתי בטא שעלו. ביום שישי לפני כיומיים התחילו לי דימומים ואני נאלצת לשים תחבושת כיוון שזה לא מעט. (הכניסו לי בהחזרה 3 עוברים). היום עשיתי בטא שלישית ואני בלחץ עד שתגיע התוצאה...מפחדת שההריון נגמר. לקח לנו המון זמן להכנס להריון

עומר שלום דימום בזמן הריון זה לאו דוקא מעיד על סיום הריון ובמיוחד שהבטא ממשיך לעלות בצורה תקינה חשוב שתנוחי ותנסי להמנע מכל מאמץ פיזי תאכלי טוב ותנסי לשמור על קוררוח ואיפוק ושנזכה לשמוע בבשורות טובות בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה