האם מותר עיסוי לימפטי ? בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

27/06/2012 | 20:31 | מאת: בהריון ראשון

האם מותר בתחילת הריון להיכנס ? לבריכה מחוממת ל- 34 מעלות (אני עושה הידרותרפיה במשך שעה...) פעמיים בשבוע כלור לא מזיק ? מצטערת על כל השאלות מראש

שלום לא הייתי ממליצה על עיסוי לימפטי בתחילת ההריון ואף גם לא במהלכו מכיוון שהוא טיפול מאוד מניע אין בעיה לעשות שיאצו ועיסוי רגיל אך כמובן אצל מטפלים שמתמחים בהריון. הידרוטרפיה זה מעולה בהריון ובעיקר לקראת הסוף הכלור אינו מזיק לגבי החום היה עדיף להיות בבריכה שהיא לא מחוממת שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה