שימוש בדיאנטל בלידה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

04/06/2012 | 21:06 | מאת: שרון

שלום, לאור המלצות שקיבלתי החלטתי לקנות דיאנטל - גל להקלה על יציאת התינוק דרך תעלת הלידה, להפתעתי בניו פארם (סניף שער ראשון) אמרו לי שאם בכוונתי ללדת באסף הרופא אז התקבלה הוראה לא למכור המוצר היות והצוות הרפואי באסף הרופא אינו מעוניין לעשות שימוש במוצר בחדר הלידה. הנני בשבוע ה-37 ולאור עובדה זו שוקלת להימנע מלידה באסף הרופא וללדת בוולפסון (שם מעודדים השימוש במוצר) אלא אם כן קיים הסבר מתקבל על הדעת מדוע נאסרה המכירה ליולדות שמעוניינות ללדת באסף הרופא. אודה לכם על תשובתכם המהירה.

05/06/2012 | 12:04 | מאת: ענבל

אני בשוק...גם אני רציתי לקנות דיאנטל ואני מתכוננת ללדת באסף הרופא. יש טעם לבדוק בסניפים אחרים (סופר פארם וכדומה)? או שזו החלטה גורפת של בית החולים אסף הרופא?

שרון שלום מכיוון שהתכשיר אינו נמכר כתרופה אלא כמוצר קוסמטי ואין מחקרים ארוכי טווח שאכן אשר העידו שהמוצר אכן מקצר את הלידה בצורה משמעותית ומונע חתכים העדיפו לא להכניס זאת לחדר לידה אצלנו בנוסף מחדירים את התכשיר לתוך הנרתיק ואין הוכחה איך זה משפיע על העניים של העובר וכו אנחנו מעדיפים לא לעשות זאת ועוד המוצר מאוד יקר!! מכיוון שהמוצר נחשב לקוסמטי את אכן יכולה להחזיר אותו או פשוט לקחת אחריות ולהחדיר לעצמך שיהיה בהצלחה

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה