טיפול בשינויי מצב הרוח בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

30/05/2012 | 21:03 | מאת: דניאלה

שלום. אני בשבוע 15. אני מעוניינת לטפל באמצעות דיקור בשינויים הקיצוניים במצב הרוח. אני מרגישה רוב שעות היום רצון לבכות, ומקווה מאוד שהדיקור יעזור לי. הוסבר לי, כי הדיקור מאט את קצב השינויים ההורמונליים בגוף. האם האטת הקצב לא עלולה לפגוע בתהליך ההיריון, בעובר, או בכל דבר אחר הקשור בכך? האם זה בכלל בריא? תודה מראש.

דניאלה שלום הדיקור אכן יכול לעזור לשינויים במצב רוח והמטרה בדיקור הוא לגרום לאיזון הורמונלי ולא להאט את הקצב ניתן לשלב זאת יחד עם צמחים רצוי שתפני למטפל שממוחה בהריון ולידה במידה ואת גרה באזור של אסף הרופא את מוזמנת לפנות לשירמ ולקבל טיפול 089779931

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה