אשתי נכנסה להריון בזמן שהיתה לי שפעת ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

07/04/2012 | 23:44 | מאת: אלעד

שלום רב וחג שמח ,בחודש מרץ האחרון נטלתי מוקסיפן פורטה 500 מ"ג בגלל שפעת שהיתה לי וצינוסיטיס באותו הזמן אשתי ואני מנסים להיכנס להריון . אשתי לא קיבלה מחזור ובדיקה שעשתה נכנסה להריון ,השאלה הטורדנית היא כזאת ,האם בגלל התרופה שנטלתי יש סיכון לעובר.יש השלכות?חשוב לציין שאשתי הפסיקה גלולות למניעת הריון לפני חודשיים.

אלעד שלום וחג שמח אין שום חשש לעובר או למהלך הריון תקין שיהיה בשעה טובה ובשורות טובות רחלי

08/04/2012 | 23:14 | מאת: אלעד

רחלי אני ממש מודה לך נרגעתי מאוד אך עוד משהו קטן ,לא צריך להיות חשש לעובר מכיוון שהיתה לי שפעת או סינוסיטיס בזמן שהכנסתי את אשתי להריון?

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה