כאבים וצריבה בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/03/2012 | 17:16 | מאת: לי -מור

מזה כשבוע אני סובלת מצריבה חזקה בדרכי השתן. תחושה לא נעימה וכאב גם בעת מתן שתן וגם ללא. מה שכן יש לי דימומים חומים ולא הגיוני כי סיימתי מחזור שבוע וחצי לפני.יש לציין שאני מתרחצת פעמיים ביום ומקפידה להשתמש במגבונים כל פעם כשאני מתפנה. ניגשתי למרפאה ועשיתי בדיקת שתן.מסתבר שזה נקי לחלוטין ואין שום כלום.זה קצת מטריד אותי..מה זה יכול להיות.האחות אמרה אולי זיהום ושלחה לתרבית.יש מצב שאולי יש הריון וזה עלוח לפגוע בכך. אשמח לתשובה.תודה רבה ויום נפלא.

לי מור שלום כדאי לחכות לתוצאות של התרבית שתן והתמונה תהיה באורה יותר זה אכן נשמע כמו דלקת/ זיהום והטיפול בכך במידה ויש הוא אנטיביוטי וחשוב שיחד עם זה תקחי גם פרוביוטיקה ואם יש לך נטיה לדלקות אז שווה לך לפנות לרפואה סינית ע?מ לקבל רפואה מניעתית הקפידי בשתיה מרובה של מים יכולה לשתות חמוציות וגם לקחת בקפסולות אל תשבי על האסלה בכל מקום שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה