שבוע שמיני בלי דופק

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/11/2011 | 20:32 | מאת: דנה

היי עדי ביום רביעי האחרון עשיתי בדיקת אולטרסאונד וראיתי שאני בשבוע 7+3עם שק הריון עובר ודופק הכל נראה תקין אתמול הייתה לי הפרשה חומה קלה והיום ניגשתי לעשות אולטרסאונד ואמרו לי שאין דופק.קודם כל הייתי בהלם גם כשזה בהתחלה זה קשה רגשית חשוב לציין שיש לי תינוקת בת שנה וחודש וההריון הראשון איתה עבר כתקין למעט דימום שהיה לי בחודש וחצי הראשון אבל אחרי כן הכל עבר תקין עד אחרי הלידה.בכל מקרה נחזור למקרה הרופאה אמרה לי להמתין שבוע לעשות אולטרסאונד ועם אין דופק לעשות גרידה.יש לי שתי שאלות האם יש מצב ופלא הבריאה שהדופק יחזור?בימים האחרונים הייתי מאוד לחוצה ולא רגועה הרבה מתח ולחץ בגלל פיטורים בעבודה ולא ישנתי טוב בכלל האם זה קשור לזה?

14/11/2011 | 21:04 | מאת: דנה

אני אתקן את עצמי היי רחלי

דנה שלום לאחר שראו שאין דופק אין סיכוי שהדופק פתאום יחזור. לחצים נפשיים בהחלט יכולים לפגוע בעובר בשלב כלשהו אבל הם לא יכולים לגרום לכך שלעובר לא יהיה דופק זה קורה שיש הריון והוא לא מתפתח. תנסי קודם כל להרגע ובשביל עצמך זה לא פחות חשוב שיהיה בהצלחה ובשורות טובות רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה