רפואה משלימה לפני טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/11/2011 | 15:05 | מאת: מרים

שלום. בעלי ואני מנסים להכנס להריון מזה כשנה. שנינו בני 31. נערכו בדיקות ונמצא הכל תקין, ביוץ, הורמונים. בבדיקת הזרע גם הכל יצא תקין אך התנועתיות יצאה נמוכה (אך בתוך הנורמה). הורפאה המליצה לנו על לקיחת איקאקלומין במינון נמוך להגברת ביוץ והשבחה להזרעה. אני לא ששה לקחת הורמונים ורציתי לדעת אם יש הצעה ברפואה המלימה שכדאי לנסות קודם או טיפול הומאופטי שאפשר לשלב עם הקונבנציונאלי. תודה

מרים שלום אכן שילוב של רפואה סינית(דיקור וצמחי מרפא)וטיפולי פריון זה שילוב טוב ואכן יש תוצאות טובות אך אין משהו ספציפי שהוא תחליף לאיקקלומין ולדעתי בכל מקרה שווה לך לקבל טיפולים בר?ס התמיכה במהלך התהליך פיזית ומנטאלית חשובה מאוד שיהיה בהצלחה רחלי

24/11/2011 | 16:58 | מאת: נעמי

המסע אל תוך טיפולי הפוריות הוא לא פשוט, ולכן לדעתי כן שווה לפנות לרפואה המשלימה קודם ולתת לזה ניסיון. במקרה שלך, כאשר אצלך הכל תקין עפ"י הבדיקות, יש סיכויים טובים להצלחה ברפואה הסינית. כדאי מאוד שבעלך יקבל טיפול ע"י צמחים או דיקור (או שניהם). איפה אתם גרים? אוכל להמליץ לכם על מטפל אם תרצו. אני גרה בירושלים אם זה עוזר לכם. בהצלחה! --- נעמי דרור מטפלת מוסמכת ברפואה סינית 0545421760

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה