סטרפטוקוקס A האם יש אנטיביוטיקה טבעית?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/11/2011 | 14:04 | מאת: becky

שלום רב, אני בשבוע 30 ונדבקתי בסטר' בגרון, אין לי חום, יש שיעול קשיי נשימה בעיקר בשכיבה עם ליחה צמיגית ועייפות נוראית , אני כבר 4 ימים בבית, קיבלתי אנטיביוטיקה (מאושרת להריון ) ובכל זאת האם זה יעבור לבד? האם אני מסכנת את העובר ואותי? האם יש אלטרנטיבה לטיפול? תודה בקי.

באקי שלום לצערי אין משהו טוב יותר מאנטיביוטיקה ע?מ להרוג את החיידק והוא לא יכול לפגוע בעובר בך בתסמינים הנלווים כמו השיעול את יכולה לשתות ג?ינג?ר עם דבש במים חמים ואף לאכול את הגי?נג?ר וכף חומץ תפוחים זה גםיעזור להמשיך לקייח את הליחה את יכולה לנשימה את יכולה להשתמש בשמן אקליפטוס לשים במבער או חעשות איתו אדים החלמה מהירה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה