רפואה סינית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

04/11/2011 | 18:20 | מאת: יעל

שלום יעל, אני רוצה לשאול לגבי צמחים מהרפואה הסינית. אני בחודש תשיעי ואוטוטו יולדת. אני עושה הכנות אחרונות לכל הדברים שאני צריכה לקנות ולהזמין לתינוקוץ (יש לי תאומים בדרך). העיניין הוא שאמא שלי הולכת למדקרת שהמליצה לי לקחת כמוסות של חברה שנקראת זן צמחים והכמוסות הן מוצר שנקרא AFTER BIRTH. לוקחים אותם 6 שבועות אחרי הלידה והן עוזרות בחיזוק הגוף. רציתי לדעת אם את מכירה את המוצר ויכולה להסביר לי באמת אם כדאי ועוזר לקחת צמחי מרפא לאחר הלידה או דברים יותר "כבדים\רציניים" מצמחים? אני אודה מאוד אם תעני לי במהירות.

שלום שמי הוא רחלי ולא יעל את פורמולת הפטאנט הזו ספציפית אני לא מכירה אבל כן יש פורמולות שנקראות ?פוסט פארטום? מעולות ומומלץ לקחת אותן אחרי לידה אלו פורמולות שהבסיס שלהן הוא חיזוק צ?י (אנרגיה לפי הרפואה הסינית)ודם שאלו חומרים חיוניים שאנו מאבדות בזמן הלידה ולכן חשוב שנכניס אותם חזרה בדרך אחרת ואכן אפשר לעשות זאת בעזרת צמחים שיהיה בהצלחה ולידה מהירה מקווה שעזרתי שבוע טוב רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה