בחילות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

31/10/2011 | 15:25 | מאת: דנה

שלום, שבוע 16 טהבחילות לא פוסקות. באופן כללי אני מסתובבת מתחילת ההריון בתחושה של וירוס בטן. כמעט בלי הקאות אבל תחושה כללית של בחילות וצרבות מבחילה. ניסיתי גינגר, נענע, לשנות הרכב תזונה... לא ממש עוזר. רעיונות נוספים? האם דיקור יכול לסייע?

דנה שלום אכן דיקור יכול לעזור לבחילות וגם תמציות הומאופטיות יכולות להקל חשוב שתקפידי לאכול כל 3 שעות לפחות ובארוחות קטנות כמה שפחות מזון שמן ומטובל שקדים לא קלויים ובייגלה יכולים להקל שיהיה בהצלחה במידה ותהיי מעוניינת לקבל דיקור את מוזמנת לפנות אלינו לשיר"מ באסף הרופא במידה ואת גרה באזור 089779931 שיהיה בהצלחה רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה