אנמיה במהלך ההיריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

30/10/2011 | 20:11 | מאת: עירית שחר

היי רחלי, מה שלומך ? אני עם אנמיה במהלך ההיריון ומרגישה טוב!(כרגע המוגלובין 9.5, שבוע 28+5)ורוצה להעלות את ההמוגלובין בצורה טבעית ולא ע"י כדורים ועירויים. האם דיקור וצמחי מרפא יכולים להעלות את ההמוגלובין? תודה מראש! :-) עירית

היי עירית אכן אפשר לטפל באנמיה בערת מינון גבוה של צמחים מכיוון שההמוגלובין קשור לערכים של חוסר דם וצמחים מחבוצת מחזקי דם אכן יכולים להשפיע על ההמוגלובין אבל כדאי להתחיל כבר בטיפול שיהיה בהצלחה רחלי

01/11/2011 | 12:56 | מאת: עירית שחר

רחלי, תודה רבה !!! ועוד שאלונת... האם אפשר לשתות חליטת פרחי סמבוק בהריון על מנת להקל על נזלת וכאבי גרון ???

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה