שבוע ראשון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

27/01/2011 | 21:09 | מאת: אפרת

שלום לך דר' עדי,רציתי לדעת האם צרבת/בחילות יכולות להיות בשבוע ראשון של היריון?

30/01/2011 | 08:12 | מאת: יודעת

בדרך כלל התחלת ההריון מלווה בכאבי ראש, בחילות, צרבות, הקאות... זה נורמלי ביותר.

31/01/2011 | 23:29 | מאת: אפרת

תודה לכן :)

30/01/2011 | 08:47 | מאת: עדי דרור

אפרת שלום. ראשית אני רוצה להבהיר שזהו פורום שעוסק ברפואה משלימה, ואני אינני רופאה - את מוזמנת להפנות את שאלתך גם לפורום רפואי של הריון. שבוע ראשון של הריון - הוא עוד לפני שיש איחור בווסת. בעולם הרפואה נהוג לספור את ההריון מסוף ווסת קודמת, מה שאומר שכשמגיע איחור ומגלים על ההריון - הספירה היא כבר שבוע 4 (למרות שההריון לא באמת בן 4 שבועות). בכל אופן, ימים ספורים לאחר ההפריה יש נשים שכבר חשות תופעות אופייניות להריון כפי שתיארת. ממליצה לך להמתין לתאריך הווסת הבאה ואז לעשות בדיקה ביתית. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה