שימוש בשמן אורגנו בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

12/01/2011 | 10:49 | מאת: גלית

כשבני הבכור היה בן חמישה חודשים התחיל לי דרמטיטיס בפיטמות ובשלוש אצבעות ביד שמאל (הדומיננטית אצלי). בפיטמות עבר לי ברגע שהנקתי פחות, אך באצבעות לא. לפני חודשיים ילדתי שוב, והדרמטיטיס באצבעות החריף. אני משערת שאולי בגלל שאני משתמשת בחומרי ניקוי- קצת יותר וכן במגבונים ובמים....בפיטמות זה עדיין נשלט למרות שהן מאוד רגישות ויבשות...בנוסף, יש לי כנראה פטריה כלשהי באגודל, ואינני משתמשת בשום חומר בגלל ההריונות וההנקה שהיו לסירוגין. כעת, ברצוני לטפל בבעיות ואמרו לי ששמן אורגנו יכול לטפל בהכל. האם מותר בזמן ההנקה? לבלוע? למרוח? אני די נואשת, גלית

12/01/2011 | 13:26 | מאת: עדי דרור

גלית שלום. ראשית אני ממליצה לך בחום להימנע מחשיפה לחומרי ניקוי, סבון נוזלי ומגבונים - את יכולה במקום מגבונים להכין לעצמך מגבונים מגליל של "נייר בד" שיהיו טבולים בקופסא עם מים או לנסות ולחפש מגבונים שמכילים חומרים טבעיים בלבד. שמן אורגנו הוא חומר חזק - למיטב ידיעתי אינו מומלץ בהנקה, בודאי שלא בבליעה, לגבי מריחה - אני לא יודעת, ממליצה לך לנסות ולפנות לפורום שעוסק בצמחי מרפא. בנוסף את יכולה לשקול טיפול בדיקור וצמחי מרפא - במקרה כזה תותאם לך פורמולה אישית, אפשר לשקול התייעצות עם נטורופט לגבי התזונה שלך וגם טיפול הומיאופטי יכול לסייע. בהצלחה עדי

25/05/2012 | 20:06 | מאת: ר

צרי איתי קשר במייל [email protected] אנסה לעזור. סובלת מאותה בעיה

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה