טמפרטורת הגוף בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

21/12/2010 | 18:48 | מאת: אמלי

שלום, הווסת האחרונה שלי היה 21.11 יש לי כל מיני תחושות כמו חולשה וחוסר תאבון ... אני מנסה להיקלט להריון ואני מרגישה תחושות של תחילת הריון (מנסיון העבר). בדקתי את חום הגוף בבוקר והחום אינו גבוה מהרגיל(36.4) , האם הדבר מעיד שאני לא בהריון או שזה לא מחייב? חשוב לי לציין שלא מדדתי חום כל החודש פשוט החום הממוצע שלי הוא 36.4

22/12/2010 | 16:32 | מאת: עדי דרור

אמלי שלום, למיטב ידיעתי אין הדבר מחייב שאינך בהריון - בודאי לא בשלב כה מוקדם. חשוב לי לציין שזהו פורום של רפואה משלימה, ואולי כדאי שתפני את שאלתך לפורום של רפואה קונבנציונאלית בהריון, וכמובן אפשר פשוט להמתין עוד יום יומיים ולבצע בדיקה בייתית. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה