פטריה בציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

30/04/2009 | 12:34 | מאת: תמי

שלום, כיצד ניתן לטפל בפטריה בציפורני הרגליים בזמן ההריון וההנקה? יש לציין שהפטריה נמצאת במצב "מתקדם" יחסית, בכל הצפורניים של אחת הרגליים.ניסיתי במשך זמן רב להשתמש בשמן עץ התה, אך אין שיפור... תודה!

30/04/2009 | 18:20 | מאת: עדי דרור

תמי שלום. פטרת בציפורניים היא בין הבעיות העקשניות והקשות לטיפול שיש. אם הבעיה היא אסטתית, ואת לא סובלת מגרד/פצעים, אולי כדאי להמתין ולטפל לאחר ההריון. אם את בכל זאת מעדיפה להתחיל ולטפל כבר עכשיו, יש מרפאה של רפואה משלימה בשם "טבעמד" בתל אביב שמתמחה בין השאר בטיפול בפטרת ציפורניים, כמובן שחשוב שתדווחי להם שאת בהריון. דבר נוסף שמשפיע מאוד על פטרת הוא תזונה, אפשר לפנות לנטורופט שינחה אותך בשינוי תזונתי ותוספי מזון. צריך הרבה סבלנות - טיפול בפטרת תמיד לוקח הרבה זמן, וציפורניים הן חלק בגוף שהצמיחה שלו וההחלמה שלו איטיים. בהצלחה. עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה